Limitowana jedyna na świecie naturalna kiszona kapusta z imbirem

25,00 
W magazynie
+

ZDROWIE BEZ LEKÓW

Kapusta ukiszona z imbirem, korzeniem łopianu i ziołami. Jedyna taka kapusta kiszona na rynku, ponieważ zioła zostały w niej ukiszone, a nie dodane do gotowej już kiszonki. Nikt w Polsce nie oferuje takiego produktu ze względu na trudności w jej przygotowaniu.

W kapuście kiszonej znajdują się dobroczynne bakterie probiotyczne, które korzystnie wpływają na mikroflorę jelit. Probiotyki zawarte w kapuście kiszonej wspomagają leczenie różnych chorób o podłożu immunologicznym. Łagodzą przebieg infekcji wirusowych, są także pomocne przy dolegliwościach jelitowych. Bakterie probiotyczne poprawiają procesy trawienia oraz zwiększają odporność organizmu. Regularne jedzenie kapusty kiszonej przyczynia się do odbudowy zdrowia i lepszego samopoczucia. Po kiszonki powinny także sięgać osoby z nadwagą oraz cierpiące na choroby serca. 

Naturalnie kiszona kapusta z imbirem zawiera wiele innych ziół: kminek, lubczyk, czosnek niedźwiedzi, liście i owoce morwy białej, ziele angielskie, owoc jałowca, koper, oregano, estragon, kozieradkę, kolendrę, gorczycę, pieprz kolorowy, liść laurowy, bazylię, cząber, sól kłodawską. Kompozycja ma charakter nietuzinkowy, a wymienione wyżej zioła podkreślają nie tylko kwaskowatość kapusty, lecz czynią z tego pożywienia mieszankę pełną zdrowia. 

Produkt naturalny, niepasteryzowany, bez konserwantów i jakichkolwiek sztucznych dodatków.

Przechowywać w chłodnym miejscu.

 

 

Wyprodukowano w Polsce przez: Gospodarstwo Rolne Grzegorz Śleziak

ul. Kolonia Prusów 118,

34-360 Milówka.