Macedoński ajwar domowy – pikantna pasta warzywna 340 g

Wyszukany smak dla koneserów kuchni bałkańskiej.

19,90 
W magazynie
+

Bałkańskie Smaki

AJVAR HOT HOMEMADE to przepyszna łagodna pasta warzywna domowej receptury.
Składniki: pieczona papryka (80%), pieczony bakłażan(12%), olej słonecznikowy, sól, ocet, cukier.
Zastosowanie: jako pasta do pieczywa, wędlin, mięs i serów, gotowa baza do dań z makaronem, ryżem i ziemniaków.
Produkt pasteryzowany. Bez konserwantów.
AJVAR HOT HOMEMADE to przepyszna łagodna pasta warzywna domowej receptury.
Składniki: pieczona papryka (80%), pieczony bakłażan(12%), olej słonecznikowy, sól, ocet, cukier.
Zastosowanie: jako pasta do pieczywa, wędlin, mięs i serów, gotowa baza do dań z makaronem, ryżem i ziemniaków.
Produkt pasteryzowany. Bez konserwantów.