Ocet winny 11 owoców
Ocet winny 11 owoców to produkt naturalnej fermentacji octowej przygotowany tradycyjnymi metodami. Bez octu spirytusowego, konserwantów i wzmacniaczy smaku.
Skład:
Sok z tarniny 50%, soki: głóg, dzika róża, jagoda, czarny bez, jabłko, malina, jarzębina, morela, porzeczka, wiśnia z ogonkiem - po 5%.
Stosowanie:
W zależności od potrzeb do 3 łyżek dziennie octu rozcieńczonego w szklance letniej wody. Nie przekraczać zalecanej dawki dziennej. Zaleca się ostrożność u osób z chorą śluzówką żołądka oraz stanami zapalnymi górnego przewodu pokarmowego.
Przechowywanie:
Przechowywać w ciemnym, chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Wyprodukowano w Polsce przez:
Gospodarstwo Rolne Grzegorz Śleziak ul. Kolonia Prusów 118 34-360 Milówka.