Ocet winny jabłko, kurkuma i imbir

35,00 
W magazynie
+

ZDROWIE BEZ LEKÓW

Ocet winny jabłko, kurkuma i imbir

Produkt naturalnej fermentacji octowej przygotowany tradycyjnymi metodami. Bez octu spirytusowego, konserwantów i wzmacniaczy smaku.

Skład: sok z  jabłek 80% , kurkuma świeża 12%, imbir świeży 8%.

Stosowanie:

W zależności od potrzeb do 3 łyżek dziennie octu rozcieńczonego w szklance letniej wody. Nie przekraczać zalecanej dawki

dziennej. Zaleca się ostrożność u osób z chorą śluzówką żołądka oraz stanami zapalnymi górnego przewodu pokarmowego.

Przechowywanie:

Przechowywać w ciemnym, chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Wyprodukowano w Polsce przez:

Gospodarstwo Rolne Grzegorz Śleziak ul. Kolonia Prusów 118 34-360 Milówka.