Ocet winny jabłko z figą
Produkt naturalnej fermentacji octowej przygotowany tradycyjnymi metodami. Bez octu spirytusowego, konserwantów i wzmacniaczy smaku.
Skład:
Sok z jabłek 80% , sok z figi, śliwki, daktyli, limonki, grejpfruta, persymony i miód – łącznie 20%.
Stosowanie:
- W zależności od potrzeb do 3 łyżek dziennie octu
- rozcieńczonego w szklance letniej wody. Nie przekraczać zalecanej dawki
- dziennej. Zaleca się ostrożność u osób z chorą śluzówką żołądka oraz
- stanami zapalnymi górnego przewodu pokarmowego.
Przechowywanie:
Przechowywać w ciemnym, chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Wyprodukowano w Polsce przez:
Gospodarstwo Rolne Grzegorz Śleziak ul. Kolonia Prusów 118 34-360 Milówka.