Ocet jabłko, gruszka, jarzębina

20,00 
W magazynie
+

BIAŁY SAIBABA

Produkt naturalnej fermentacji octowej przygotowany tradycyjnymi

metodami. Bez octu spirytusowego, konserwantów i wzmacniaczy smaku.

Skład: sok z  jabłek 60%, gruszki 20%, jarzębiny 10 %, śliwka 10>#/p###

Stosowanie:

W zależności od potrzeb do 3 łyżek dziennie octu
rozcieńczonego w szklance letniej wody. Nie przekraczać zalecanej dawki
dziennej. Zaleca się ostrożność u osób z chorą śluzówką żołądka oraz
stanami zapalnymi górnego przewodu pokarmowego.

Przechowywanie:

Przechowywać w ciemnym, chłodnym miejscu. Po otwarciu
przechowywać w lodówce.

Wyprodukowano w Polsce przez:

Gospodarstwo Rolne Grzegorz Śleziak

ul. Kolonia Prusów 118 34-360 Milówka.