Ocet winny porzeczka, jabłko i wiśnia z ogonkiem

59,00 
W magazynie
+

BIAŁY SAIBABA

Produkt naturalnej fermentacji octowej przygotowany tradycyjnymi metodami. Bez octu spirytusowego, konserwantów i wzmacniaczy smaku.

Skład: sok z porzeczek 70%, sok z jabłek 15%, sok z wiśni 10%, soki z: dzikiej róży, głogu, jarzębiny  5%.

Stosowanie:

W zależności od potrzeb do 3 łyżek dziennie octu rozcieńczonego w szklance letniej wody. Nie przekraczać zalecanej dawki dziennej. Zaleca się ostrożność u osób z chorą śluzówką żołądka oraz stanami zapalnymi górnego przewodu pokarmowego.

Przechowywanie: 

Przechowywać w ciemnym, chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Wyprodukowano w Polsce przez:

Gospodarstwo Rolne Grzegorz Śleziak

ul. Kolonia Prusów 118

34-360 Milówka