PASTA Z BAKŁAŻANA
KAWIOR Z BAKŁAŻANA
PASTA ORMIAŃSKA
Oferujemy ekologicznie czystą produkcję w postaci pasta (kawior) z bakłażana z Armenii (100 % ormiańskiej produkcji najwyższej jakości) od producenta:
Produkcja fabryczna składa się z owoców i warzyw, które zostały wyhodowane w promieniach słońca ormiańskiego wyżyny, o specyficznym nieporównywalnym zapachu i smaku. A poza tym przy konserwacji nie używa się żadnych odczynników chemicznych.
Surowce przyjęte do przetworzenia są poddawane analizie mikroskopowej w laboratoriach, oznaczane są azotany i pestycydy. Po weryfikacji stosowane są tylko surowce środowiskowe bez użycia chemii. Surowce te są następnie poddawane przetwarzaniu.
Opis: Tradycyjna domowa receptura ormiańskiej kuchni.
Składniki: bakłażan, papryka, marchewka, cebula, pasta pomidorowa, warzywa, sól, cukier, olej roślinny.
Nie zawiera konserwantów, sztucznych aromatów ani barwników.
To słynna i bardzo smaczna przekąska.
Waga: 530 g
Wartości odżywcze na 100 g:
- kalorie: 119 kcal/497,4 kJ
- tłuszcz: 9.0 g
- węglowodany: 7.5 g
- białko: 1.2 g