Marynowane liście winogron
Do dolmy lub sushi, lub gołąbków
NATURALNY LIŚCIE WINOGRONA
BEZ KONSERWANTÓW, BARWNIKÓW I ŚRODKÓW ULEPSZAJĄCYCH.
Wykonane ze świeżych ormiańskich liście winogron
Właściwości i smak winogron doceniane są od tysięcy lat.
Zastosowanie w kuchni znalazły liście winorośli. Kiszone lub świeże można wykorzystać do zrobienia gołąbków.
Nasze liście pozwolą Państwu na samodzielne wykonanie wspomnianych „gołąbków”.
Przygotowanie: Przed użyciem wylej na liście ciepła wodę i poczekaj przez 5-10 minut. Tak przygotowane są gotowe do nadziewania ulubionym farszem.
Składniki: liście winogron, woda, sól.
Waga: 680 g
Wartości odżywcze na 100 g:
- kalorie: 62,8 kcal/266,9 kJ
- węglowodany: 11.5 g
- białko: 4.2 g