Ocet Jabłko, gruszka, jarzębina

20,00 
W magazynie
+

ZDROWIE BEZ LEKÓW

Ocet Jabłko, gruszka, jarzębina

Ocet Jabłko, gruszka, jarzębina to produkt naturalnej fermentacji octowej przygotowany tradycyjnymi metodami. Bez octu spirytusowego, konserwantów i wzmacniaczy smaku.

Skład:

Sok z  jabłek 70%, gruszki 20%, jarzębiny 10 %.

Stosowanie:

W zależności od potrzeb do 3 łyżek dziennie octu rozcieńczonego w szklance letniej wody. Nie przekraczać zalecanej dawki dziennej. Zaleca się ostrożność u osób z chorą śluzówką żołądka oraz stanami zapalnymi górnego przewodu pokarmowego.

Przechowywanie:

Przechowywać w ciemnym, chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Wyprodukowano w Polsce przez:

Gospodarstwo Rolne Grzegorz Śleziak ul. Kolonia Prusów 118 34-360 Milówka.