Ocet winny wiśnia z ogonkiem i porzeczka

59,00 
W magazynie
+

ZDROWIE BEZ LEKÓW

Ocet winny wiśnia z ogonkiem i porzeczką to produkt naturalnej fermentacji octowej przygotowany tradycyjnymi metodami. Bez octu spirytusowego, konserwantów i wzmacniaczy smaku.

Skład:

Sok i mus z wiśni 70%, sok z porzeczek 20%, soki z: dzikiej róży, głogu, jabłek i tarniny - 10%.

Stosowanie:

W zależności od potrzeb do 3 łyżek dziennie octu rozcieńczonego w szklance letniej wody. Nie przekraczać zalecanej dawki dziennej. Zaleca się ostrożność u osób z chorą śluzówką żołądka oraz stanami zapalnymi górnego przewodu pokarmowego.

Przechowywanie:

Przechowywać w ciemnym, chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Wyprodukowano w Polsce przez:

Gospodarstwo Rolne Grzegorz Śleziak ul. Kolonia Prusów 118 34-360 Milówka