Produkt naturalnej fermentacji octowej przygotowany tradycyjnymi metodami. Bez octu spirytusowego, konserwantów i wzmacniaczy smaku.
Skład: sok jabłkowy 70%, sok z wiśni 10%, sok z porzeczki 10%, sok z gruszki 5%, soki: głóg, tarnina, dzika róża – 5%. Spożywać 3 razy dziennie po 1 łyżce octu rozcieńczonego w szklance letniej wody.
Stosowanie:
W zależności od potrzeb do 3 łyżek dziennie octu rozcieńczonego w szklance letniej wody. Nie przekraczać zalecanej dawki dziennej. Zaleca się ostrożność u osób z chorą śluzówką żołądka oraz stanami zapalnymi górnego przewodu pokarmowego.
Przechowywanie:
Przechowywać w ciemnym, chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Wyprodukowano w Polsce przez:
Gospodarstwo Rolne Grzegorz Śleziak
ul. Kolonia Prusów 118
34-360 Milówka